CRM Marketeer

Solliciteer nu

CRM Marketeer

“Ga in gesprek met meer dan 100.000 klanten”

Full-time / Part-time · 's-Hertogenbosch

Word jij enthousiast van het ontwikkelen van geautomatiseerde campagnes, waarmee je meer dan 100.000 leerkrachten informeert, inspireert en converteert? Wil jij deel uitmaken van een groeiend marketingteam dat alles op alles zet om het succes van Gynzy nog verder uit te bouwen? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Als CRM marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de communicatie met onze gebruikers. Dit doe je op basis van de verschillende fases van de Customer Life Cycle. Veel van onze gebruikers (leerkrachten) loggen meerdere keren per week in op ons platform. Dit geeft ons de unieke mogelijkheid om niet alleen via e-mail, maar ook via tal van kanalen zoals push, chatbot, polls etc. rechtstreeks met hen te communiceren. Onze Gynzy buddy’s en trainers (allen met een onderwijs achtergrond) geven daarnaast de leerkracht alle support die ze nodig hebben.

Je zorgt ervoor dat geautomatiseerde campagnes bedacht en uitgevoerd worden, waarmee we telkens de juiste boodschap op het juiste moment kunnen geven. Hiermee verbeter je de gebruikerservaring en stimuleer je gebruik van onze onderwijsproducten, wat uiteindelijk leidt tot meer betalende klanten. Je beschikt over voldoende ervaring om mee te denken over segmentatie en een data gedreven plan van aanpak, maar je vind het ook leuk om de campagnes ten uitvoer te brengen. Hiervoor werk je nauw samen met onder andere onze content- en web marketeers, UX- en data-specialisten.

Je werkzaamheden zijn:

 • Het vertalen van de Gynzy marketing strategie in een plan van aanpak voor (geautomatiseerde) campagnes. Hierin combineer je digitale touchpoints met persoonlijk contact (via onze Buddy’s en trainers).

 • Het opzetten en verbeteren van de Customer Life Cycle

 • Het uitwerken en optimaliseren van geautomatiseerde flows in onze marketing automation tooling (Intercom)

 • Het analyseren en gebruiken van de juiste datapunten loopt als een rode draad door het bedenken, uitvoeren en evalueren van de campagnes

 • Onze marketing automation is volop in ontwikkeling. Je zoekt daarom actief de samenwerking met andere afdelingen zoals Product development, Sales en Support en met je enthousiasme en passie voor het vak laat je intern zien hoe CRM bijdraagt aan nog meer tevreden Gynzy gebruikers.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie waarin jij je steentje bij kan dragen aan het uitbouwen van de CRM strategie. Je werkt in een informele sfeer en werkt samen met specialisten. Er zijn voor jou volop kansen, want bij Gynzy heb je grotendeels zelf de regie over je carrière; er is een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie. Naast een marktconform salaris krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Wat je ook mag verwachten:

 • Flexibiliteit in werklocatie en werktijden. Ook na corona blijft er volop mogelijkheid tot thuiswerken
 • Te gekke borrels en geheel verzorgde uitjes
 • Een gloednieuwe Macbook

Wie zoeken wij?

Gynzy is een jong en groeiend bedrijf, we zijn daarom op zoek naar mensen die zich prettig voelen in een dynamische en niet altijd voorspelbare werkomgeving. Iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan ons bedrijf. Iemand die graag meedenkt maar ook op zoek is naar een baan met betekenis. Met onze software geven dagelijks duizenden leerkrachten les. Met jouw bijdrage kunnen wij deze leerkrachten nog beter helpen.

De ideale kandidaat:

 • Beschikt over een grote dosis zelfstartend vermogen en weet anderen in zijn of haar enthousiasme mee te nemen;
 • Heeft een commerciële en resultaatgerichte mindset;
 • Is analytisch en conceptueel sterk, maakt zich snel kennis eigen en is in staat om zelfstandig en datagedreven te werken;
 • Is een proactieve teamplayer met sterk ontwikkelde interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden;
 • Beheerst de Nederlandse taal en is 32-40 uur per week beschikbaar
 • Vind het leuk om bij een bedrijf te werken dat met haar product een maatschappelijke impact maakt

Achtergrond en ervaring:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige, marketing of communicatie-richting;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als data gedreven marketeer (marketing automation, CRM, database marketeer e.d.);
 • Kennis van automation tooling (pre: Intercom) en Google Analytics / Sheets / Datastudio (pre: BigQuery / SQL)

Wie zijn wij?

Wij zijn Gynzy en wij staan voor innovatie in het basisonderwijs. Vanuit ons nieuwe en centraal gelegen kantoor in ‘s-Hertogenbosch ontwikkelen wij educatieve software en dit doen wij met een enthousiast team van 80 mensen. Wij zijn een SaaS-bedrijf en leerkrachten kunnen onze software gratis uitproberen.

Onze organisatie bestaat uit een mix van meerdere specialisten op het gebied van software development, onderwijskunde, design, sales, support en marketing. Het Marketing team bestaat momenteel uit 5 collega’s.

Kom jij ons team aanvullen?

Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden.