Growth Marketing manager

Apply now

Growth Marketing Manager Vlaanderen

Ben jij een growth marketeer met een diversiteit aan kennis van digitale marketing kanalen? Zit jij vol met ideeën hoe Gynzy verder te laten groeien in  Vlaanderen, en beschik jij over de verantwoordelijkheid en de zelfstandigheid om dit ook waar te maken? Dan is team Vlaanderen op zoek naar jou!

Full-time · Vlaanderen

Ben jij…

Een ervaren, growth marketeer die van aanpakken weet?

Weet jij…
Hoe je de bekendheid van Gynzy gaat vergroten in Vlaanderen?

Wil jij…
Bijdragen aan commercieel succes en tegelijkertijd bijdragen aan beter onderwijs?

Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Gynzy en wij staan voor innovatie in het basisonderwijs. Gynzy is in Vlaanderen vooral bekend van de digibord-software. Duizenden Vlaamse leerkrachten gaan er elke dag enthousiast mee aan de slag.

Maar Gynzy biedt nog veel meer. Duizenden Nederlandse basisscholen zetten dagelijks de adaptieve digitale verwerking van Gynzy in. Op die manier kunnen leerlingen oefenen op hun eigen niveau en behoudt de leerkracht het overzicht.

We zijn ervan overtuigd dat de rol die Gynzy kan spelen in het Vlaamse basisonderwijs nog veel groter kan zijn. Met onze digitale rekenoplossing willen we de komende jaren verder groeien in het Vlaamse basisonderwijs.

Gynzy is gestart in Nederland en gevestigd in Den Bosch. De organisatie bestaat uit een mix van specialisten op het gebied software development, onderwijskunde, design, sales, marketing en support. Inmiddels is Gynzy gegroeid en is er ook een team in Antwerpen werkzaam. Zij richten zich op de Vlaamse markt. 

Wat ga je doen?

Gynzy's missie is om miljoenen leerkrachten wereldwijd te helpen hun tijd te besteden dáár waar het nodig is; voor de klas! Onze software maakt lesgeven leuker en makkelijker: Met Gynzy heb je alles in handen om interactief les te geven, kunnen leerlingen op hun eigen niveau leren en nakijken behoort tot het verleden!

Als growth marketing manager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten in Vlaanderen en lever je een belangrijke bijdrage aan commercieel succes.

Gynzy is een snelgroeiend educatief tech bedrijf. Ons SaaS product wordt dagelijks gebruikt door meer dan 100.000 leerkrachten en 1,6 miljoen leerlingen in het basisonderwijs. Inmiddels zijn we marktleider in Nederland, maar liggen er nog volop kansen om te groeien in Vlaanderen, zowel in nieuwe klanten als in de verkoop van extra diensten. 

Om deze snelle groei in meerdere landen (waaronder Vlaanderen) mogelijk te maken, hebben we een aantal belangrijk randvoorwaarden zoals onze merkidentiteit, propositie en campagne playbooks centraal geregeld. Een team van specialisten staat vanuit Den Bosch klaar om jouw als marketeer te helpen succesvol te zijn in jouw markt.

Dat betekent dat jij je volledig kunt richten op het plan, het budget en de realisatie daarvan om Gynzy succesvol te laten groeien in Vlaanderen. Jouw kracht ligt in het bedenken van de optimale mix van offline en online marketing kanalen. Je weet handig gebruik te maken van alle beschikbare middelen en bent in staat om met creatieve ideeën impact te maken.

In elke fase van de marketing funnel weet jij de juiste acties te ondernemen om onze gebruikers, leraren en leerlingen, de juiste ervaring te geven. Je test en valideert continu en je vertaalt data naar inzichten en gebruikt dat om meer nieuwe gebruikers kennis te laten maken met Gynzy, te converteren en te activeren.

Je hebt meerdere jaren ervaring als (online) marketeer en hebt brede kennis van online kanalen zoals SEO, SEA, website, e-mail, of marketing automation. De ideale kandidaat houdt ervan een goed plan te maken én is ook in staat om dit ten uitvoer te brengen. Je weet van aanpakken en zorgt dat alles op wieltjes loopt. Daarnaast werk je samen met onze vaste partner in Growth Hacking. 

Je rapporteert aan de Country manager van Vlaanderen. Met hem werk je veel samen. Verder zijn het centrale marketing team in Nederland en andere specialisten in het commerciële team je directe collega's. 

Dit is dé kans om eigenhandig te bouwen aan het succes van Gynzy.

Over jou

 • Je hebt minstens een afgeronde Bachelor opleiding in Business, Marketing, Communicatie of soortgelijk
 • Je hebt al ervaring als (online) marketeer in een B2B omgeving in Vlaanderen 
 • Je hebt goede kennis van online marketing kanalen en hebt enige ervaring met CMS systemen zoals Wordpress
 • Je begrijpt de marketing funnel en weet hoe je een goed marketing plan maakt
 • Je werkt data gedreven, je test en je meet succes
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en flexibel
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Bij voorkeur heb je een sterke affiniteit met of zelfs ervaring in het onderwijs 
 • Als Vlaming ken je precies de tone of voice die nodig is om impact te hebben in het onderwijslandschap in Vlaanderen. 

Wat bieden wij? 

Een uitdagende én afwisselende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het totale marketing beleid in Vlaanderen. Je werkt in een informele sfeer en werkt samen met specialisten. Er zijn voor jou volop kansen, want bij Gynzy heb je grotendeels zelf de regie over je carrière; er is een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie. Naast een marktconform salaris krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat je ook mag verwachten:

 • Flexibiliteit in werklocatie en werktijden
 • Te gekke (digi)borrels en geheel verzorgde uitjes
 • Een gloednieuwe Macbook

Kom jij ons team versterken?

Wil jij ons team komen versterken als Growth Marketing manager? Dan komen we graag in contact met jou! Solliciteer nu!