Inside Sales Specialist

Solliciteer nu

Inside Sales Specialist

Verkopen van educatieve software in het basisonderwijs

Full-time · 's-Hertogenbosch


Wie zijn wij?

Gynzy staat voor innovatie in het basisonderwijs en wij doen er alles aan om de leerkracht te ondersteunen met onze digitale oplossingen. Het interactieve whiteboard is een ongelooflijk waardevol hulpmiddel in de klas. Veel leraren vinden ze echter moeilijk en tijdrovend om te gebruiken. Daarom hebben we, in nauwe samenwerking met docenten, Gynzy ontwikkeld. Een webgebaseerd programma waarmee docenten het maximale uit hun interactieve whiteboards kunnen halen. Maar daar stopten we niet - we hebben het tot onze missie gemaakt om leraren de tijd te geven om weer les te geven.

Vanuit ons sfeervolle centraal gelegen kantoor in hartje 's-Hertogenbosch ontwikkelen wij educatieve software en dit doen wij met een enthousiast team van 75 mensen. Onze organisatie bestaat uit een mix van meerdere specialisten op het gebied van software development, onderwijskunde, contentontwikkeling, design, sales, marketing en support.

Wij gaan de grens over om nog meer leerkrachten blij te maken. Dit betekent meer landen, meer leerkrachten en dus ook meer collega's!

Jouw uitdaging

Vanaf het moment dat Gynzy werd opgericht, is het onze droom geweest om een positieve invloed te hebben op het onderwijs over de hele wereld. We hebben onderwijsproducten ontwikkeld waar leraren en leerlingen van houden en die ze elke dag gebruiken. Onze basis is Gynzy, een webbased programma waarmee leerkrachten het meeste uit hun interactieve whiteboards kunnen halen. Met het product, Gynzy, zijn we marktleider maar we hebben meer interessante oplossingen voor het onderwijs, zoals leerlingsoftware. Via onze trainers en buddy's motiveren we leerkrachten om deze oplossingen te gaan gebruiken. 

Als Inside Sales specialist ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van licenties van onze software aan scholen. Jij doet er alles aan om scholen te overtuigen van de kracht van Gynzy. In je afwisselende en uitdagende functie communiceer jij via mail, chat, telefoon en video contact met directieleden, ICT-ers en beslissingsbevoegden van scholen.

Jij haalt energie uit het voeren van advies- en verkoopgesprekken. Door het stellen van de juiste vragen verdiep jij je zoveel mogelijk in de situatie van de school. Door deze informatie te analyseren, bepaal je welke vervolgactie nodig is en weet jij goed inschatten of een school klaar is om Gynzy aan te schaffen.

Met advies op maat overtuig jij de school vervolgens licenties af te nemen. Dit doe je met zodanig enthousiasme, finesse en proactiviteit zodat de school graag ingaat op jouw aanbod. 

Wie ben jij?

  • Je bent commercieel en doelgericht ingesteld

  • Je haalt energie uit het sluiten van deals

  • Je deelt graag je mening, ideeën en oplossingen

  • Een afgeronde HBO- of WO-studie

  • Je hebt al ervaring in (inside) sales of onderwijs

Kom jij als Inside Sales Specialist ons team aanvullen? 

Neem dan contact op!