Junior Teacher Happiness Agent

Solliciteer nu

Junior Teacher Happiness Agent

Ondersteunen en adviseren van leerkrachten met educatieve software

Full-time / Part-time · 's-Hertogenbosch

Word jij enthousiast van het ondersteunen en begeleiden van leerkrachten? Wil jij deel uitmaken van een groeiend team dat alles op alles zet om leerkrachten blij te maken met bordsoftware en digitale verwerking? Dan ben jij de junior teacher happiness agent die ons team van buddy's kan komen versterken.

Wat ga je doen?

Als junior teacher happiness agent ondersteun, adviseer en begeleid je dagelijks leerkrachten met onze software. Daarnaast ga je nog een stap verder en maak je ook de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Door je kennis en ervaring vanuit het onderwijs kun je de leerkrachten goed adviseren en voorzie je ze van praktische tips. Dit doe je op afstand via telefoon, chat en mail. Je durft gemakkelijk actief leerkrachten te benaderen en meer over Gynzy te vertellen door ze uitleg te geven en nieuwe features te belichten. Dit doe je met een zodanig enthousiasme, finesse en geduld zodat de leerkracht weet dat jij er bent om te helpen. Je overtuiging zit in het enthousiasmeren van leerkrachten om met Gynzy te werken. Tevens denk je mee hoe het gebruik en de inzet van Gynzy door meerdere collega's op school als waardevol kan worden gezien. Daarnaast help je leerkrachten ook met videogesprekken, online teamvoorlichtingen en webinars.

Wat bieden wij?

Uitdagend én afwisselend werk in hartje ‘s-Hertogenbosch, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Je werkt in een informele sfeer en werkt samen met specialisten. En volop kansen, want bij Gynzy heb je grotendeels zelf de regie over je carrière, er is een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie. Naast een mooi maandsalaris krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat je ook mag verwachten:

  • Mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Dagelijks verzorgde lunch op het kantoor met collega’s.
  • Te gekke borrels en geheel verzorgde uitjes.
  • Het startsalaris van een junior teacher happiness agent: €2700 bruto. Naarmate je groeit in deze functie, zal ook je salaris toenemen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

Gynzy is een jong en groeiend bedrijf, we zijn daarom op zoek naar mensen die zich prettig voelen in een dynamische en niet altijd voorspelbare werkomgeving. Iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan ons bedrijf. Iemand die graag meedenkt maar ook op zoek is naar een baan met betekenis. Met onze software geven dagelijks duizenden leerkrachten les. Met jouw bijdrage kunnen wij deze leerkrachten nog beter helpen. De ideale kandidaat bezit de volgende competenties: creatief, proactief, enthousiast, gedreven, empathisch, behulpzaam, oplossingsgericht en flexibel.

Daarnaast beschik jij over:

  • Behoorlijke dosis energie.
  • Pabo-diploma en ervaring als leerkracht in het basisonderwijs (kan ook stage-ervaring zijn).
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • 32-40 uur beschikbaarheid.

Kom jij als teacher happiness agent ons team aanvullen?

Heb jij zin gekregen om leerkrachten te begeleiden en enthousiasmeren? Solliciteer dan!

Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment.