Inside Sales Specialist

Solliciteer nu

Inside Sales Specialist (BE)

Word jij enthousiast van Sales? Wil jij meewerken aan de verkoop van een sterk en innovatief product met maatschappelijke impact? Wil jij het verschil maken binnen een snel groeiende organisatie op het vlak van sales, onderwijs en software? Dan ben jij de sales medewerker die ons team kan komen versterken!

Full-time · Vlaanderen


Wie zijn wij?

Wij zijn Gynzy en wij staan voor innovatie in het basisonderwijs. Gynzy is in Vlaanderen vooral bekend van de digibordsoftware. Duizenden Vlaamse leerkrachten gaan er elke dag enthousiast mee aan de slag.

Maar Gynzy biedt nog veel meer. Duizenden Nederlandse basisscholen zetten dagelijks de adaptieve digitale verwerking van Gynzy in. Op die manier kunnen leerlingen oefenen op hun eigen niveau en behoudt de leerkracht het overzicht.

We zijn er dan ook van overtuigd dat de rol die Gynzy kan spelen in het Vlaamse basisonderwijs nog veel groter kan zijn. Met onze digitale rekenoplossing willen we de komende jaren verder groeien in het Vlaamse basisonderwijs.

Onze organisatie bestaat uit een mix van meerdere specialisten op het gebied software development, onderwijskunde, design, sales, marketing en support.

Wij trekken de grens over om nog meer leerkrachten blij te maken en te ondersteunen met ons innovatief product. Dit betekent meer landen, meer leerkrachten en dus ook meer collega's!

Jouw uitdaging

Als Sales Specialist ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van licenties van onze software aan scholen. Wij zijn een Software as a Service (SaaS) bedrijf en leerkrachten kunnen onze software gratis uitproberen. Jij doet er alles aan om scholen te overtuigen van de kracht van Gynzy. Je hebt een afwisselende en uitdagende functie waarbij je contact hebt met directies, ICT’ers en beslissingsbevoegden van scholen.

Door alle beschikbare data van een school te analyseren bepaal je welke vervolgactie nodig is en weet je goed in te schatten wanneer een school klaar is om Gynzylicenties aan te schaffen.

Jij haalt energie uit het voeren van advies- en verkoopgesprekken. Door het stellen van de juiste vragen verdiep je je zoveel mogelijk in de schoolsituatie. Daarmee analyseer je de situatie om er zo op korte en lange termijn uit te halen wat erin zit. Met advies op maat overtuig jij de school vervolgens om licenties af te nemen. Dit doe je met een zodanig enthousiasme, finesse en proactiviteit dat de school dankbaar ingaat op jouw aanbod. 

Wie ben jij?

Gynzy is een jong en groeiend bedrijf, we zijn daarom op zoek naar mensen die zich prettig voelen in een dynamische en niet altijd voorspelbare werkomgeving. Iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan ons bedrijf. Iemand die graag meedenkt maar ook op zoek is naar een job met betekenis. Met jouw bijdrage kunnen wij Vlaamse leerkrachten nog beter helpen.

Kom je uit het onderwijs en heb je momenteel minder Sales ervaring maar sta je open voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan ook zeker voor deze functie! We begeleiden en helpen je graag binnen deze functie.

De ideale kandidaat bezit de volgende competenties: doelgericht, datagedreven, proactief, teamplayer, enthousiast en flexibel.

Kenmerkend aan jou is:

  • Je bent commercieel en doelgericht ingesteld en haalt je energie uit het sluiten van deals.

  • Je hebt al enige ervaring als sales, bij voorkeur van SaaS licenties.

  • Je werkt vanuit data en weet dit als geen ander te lezen en interpreteren.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt bij voorkeur enige affiniteit met de onderwijssector.

  • Je kan goed in en met een team werken en je deelt graag je ideeën en oplossingen.

  • Jij signaleert verbeteringen om de salesprocessen en werkwijze verder te optimaliseren.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding.

Kom jij als Sales Specialist ons team aanvullen? 

Wil jij ons team komen versterken als Sales Specialist? Dan komen we graag in contact met jou! Solliciteer nu!